top of page

Voor wie?

Wat biedt fenix begeleiding?

Iedereen die behoefte heeft aan wat gezelligheid, graag even zijn of haar verhaal kwijt wil, op zoek is naar iemand die bijvoorbeeld meegaat om nieuwe kleren te kopen of wat hulp kan gebruiken bij lezen en schrijven of omgaan met de computer, kan een beroep op mij doen. Je hebt hiervoor geen indicatie of iets dergelijks nodig. Ik neem de tijd voor je, luister naar je en ik heb geduld. Mijn werkgebied omvat Zuid-Limburg. Een kantoor aan huis heb ik niet, dus werk ik altijd ter plekke. Dat kan bijvoorbeeld bij jou thuis zijn, in een cafeetje om de hoek of ergens anders.

 

Wil je graag een keer de mogelijkheden met me bespreken, bel me op of stuur me een mailtje, whatsappje of gesproken bericht. Ik reageer altijd binnen 24 uur. Mijn credo is: je kunt me alles vragen en er is veel mogelijk. Maar als ik iets niet kan of wil doen, bijvoorbeeld belastingformulieren invullen, dan zeg ik dat eerlijk. En dan kan ik altijd kijken of ik je kan doorverwijzen naar een professional in mijn netwerk. Dus schroom vooral niet om contact met mij op te nemen.

 
Tarieven

 

De vergoedingen voor mijn begeleiding kunnen we samen overeenkomen. Deze zijn exclusief eventuele reistijden en reiskosten, die we in overleg kunnen vaststellen. Ik sta ingeschreven in de vergoedingenlijst van pgb’ers, dus de betaling voor mijn diensten kan ook uit het pgb-budget (persoonsgebonden budget) betaald worden. Als je dat nog niet hebt, kan ik je (laten) helpen bij de aanvraag ervan. 

 

Vraag altijd even naar de voorwaarden.

AGB - Code 41544326

bottom of page